Prosjektering

Å planlegge og prosjektere en leveranse av låser, beslag, adgangskontroll, ITV og styringssystemer, er en veldig viktig del av våre leveranser.

Det finnes en jungel av ulike produkter og løsninger i ulike prisklasser. Vi tilbyr befaringer og møter med kundene våre for å kunne skreddersy den løsningen som er best for hver enkelt kunde.

Valg av riktig løsning er viktig for å sikre verdier, men også liv og helse. Våre sikkerhetskonsulenter har høy kompetanse og er oppdaterte på alle forskrifter og lovkrav i vår bransje. Det gjør at vi kan hjelpe våre kunder å velge de beste løsningene for dem, som også ivaretar bygningsforskrifter og lovkrav.

Vi fungerer som rådgiver for våre kunder. Vi har ofte oppdraget for entreprenør med å koordinere vår leveranse med tilstøtende fag. Ved å være tidlig nok ute med dette, sørger vi for at dørene leveres forberedt for riktig utstyr og at elektro leverer strøm der det trengs.

Vi prosjekterer, leverer og monterer alt av lås og beslag for våre kunder. Et eksempel på et av våre store prosjekter har vært Jessheim Storsenter, hvor vi har stått for hele løpet fra prosjektering til montering på store deler av senteret.

Kontakt
IBL ansatte som jobber

Kontaktskjema

Påkrevde felter er merket med *